Bistro
Een heuse bistro op het Groninger platteland!
De weidse Groningse natuur maakt hongerig! Dat zul je wel merken. Onze bistro is het specialiteitenrestaurant van Hotel De Oude Smidse. De ideale plek voor een lunch op maat, een sfeervol etentje of een diner met vrienden en familie. Gastvrijheid, ongedwongenheid en gezelligheid staan centraal in onze Bistro.
De bistro is toegankelijk voor iedereen.
Bij mooi weer kun je natuurlijk heerlijk buiten zitten op ons ruime terras. ‘s Avonds in een gemoedelijke omgeving dineren. Laat je verrassen door onze steeds veranderende toegankelijke menukaart. Wij gebruiken voor al onze gerechten verse producten uit de omgeving en maken het af met een internationaal tintje.
U bent bij ons aan het juiste adres voor:
- Geniet van onze heerlijke koffie en zelfgebakken taart
- Lunchen
- Laat je verrassen door onze menukaart en steeds wisselende specialiteiten
- We bieden ook een kindermenu aan voor klein gasten
- Borrel; Probeer eens een Gronings biertje of een van de lokale likeurtjes
Bekijk onze menukaarten
Voedselallergie?
In onze gerechten kunnen verschillende allergenen aanwezig zijn. Heb je een vraag over de samenstelling van een gerecht of heb je speciale vegetarische wensen en/of diëten? Dan kun jij je wenden tot onze medewerkers.
Openingstijden
Wij zijn 7 dagen per week geopend. De keuken van de bistro is geopend van 15:00 tot 20.00 Het is mogelijk om te parkeren op ons eigen terrein en helemaal gratis.
Wil je een tafel reserveren?
Neem contact op via 0595 - 528 620 of vul het contactformulier in.
Sfeervolle zaal
Achterin ons pand hebben wij een ruime en sfeervolle zaal. Deze ruimte is erg geschikt voor een feestelijke gelegenheid, jubileum, warm en koud buffet, bruiloft, workshop, familiedag, personeelsuitje, uitvaart, vergadering of andere zakelijke bijeenkomst.
Capaciteit
Zittend: 100 personen en staand 150 personen
Er is tevens een ruime tuin beschikbaar die gebruikt kan worden bij de gelegenheid. Hier hebben we ruimte voor zo’n 50 mensen. We kunnen in de tuin ook een lunch, diner, bbq of buffet verzorgen.